Anunţ crucial pentru Răzvan Lucescu! Adversarul uriaş pe care l-ar putea avea în Grecia. Urmează să semneze cu rivala

Anunţ crucial pentru tehnicianul Răzvan Lucescu! Adversarul uriaş pe care l-ar putea avea în Grecia din sezonul următor. Antrenorul urmează să semneze cu rivala din campionatul Elen.

Răzvan Lucescu a cucerit titlul cu echipa pe care o antrenează, PAOK Salonic. Pe român îl poate aștepta o nouă provocare sezonul viitor, dacă la rivala Panathinaikos, va veni pe banca tehnică Maurizio Sarri.

Anunț crucial pentru Răzvan Lucescu!

După despărțirea de Lazio Roma, Maurizio Sarri (65 de ani) este unul dintre cei mai curtați antrenori din Europa. Conducerea lui Panathinaikos insistă în aceste zile asupra aducerii la Atena a tehnicianului. Elenii au ca obicetiv titlul de campioană, în sezonul următor, și vor să îl instaleze pe bancă pe italian.

Pentru Răzvan, acest lucru ar reprezenta un nou adversar de calibru în lupta pentru câștigarea titlului.
În sezonul încheiat recenr, ”Luce Jr.” a avut ca adversar un alt nume mare al fotbalului, și anume Fatih Terim, antrenor demis ulterior de la Panathinaikos.

Potrivit as.com, grecii i-au făcut o ofertă uriașă lui Sarri, care se va gândi ce decizie va lua, urmând să le ofere un răspuns ”alb-verzilor”, în cel mai scurt timp.

După perioada petrecută la Chelsea, în sezonul 2018 – 2019, acesta ar fi al doilea mandat al lui Sarri în străinătate.

Lucescu jr. a vorbit despre ofertele avute ”pe masă”, de-a lungul timpului în cariera de antrenor, dar  și despre posibilitatea de a o antrena pe Olympiacos, câștigătoarea competiției Conference League.

”(n.r. Ai putea să o antrenezi pe Olympiacos pe 4 milioane de euro pe an?) În vara aia de atunci (n.r. 2021) eram liber de contract. S-ar fi putut atunci, pentru că a fost o ofertă. Eu am creat o legătură specială acolo, la Salonic. Cu patronul, cu jucătorii și cu suporterii.

E pasiune mare la PAOK. Nu e o echipă normală. Trebuie să înțelegeți că PAOK este un fenomen social.

La Salonic sunt multe probleme. Sunt dificultăți din punct de vedere social și economic, așa că mulți locuitori din oraș pun suflet pentru echipa asta”, a declarat fiul lui Mircea Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed