Jucător de titlu pentru Costel Gâlcă! Vedeta care vine la CSU Craiova. Mihai Rotaru, aproape de lovitura verii

Jucător de titlu adus pentru Costel Gâlcă! Vedeta care vine la CSU Craiova din sezonul viitor. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, aproape de lovitura verii. Fotbalistul care va semna cu echipa de Conference League.

Mihai Rotaru a promis că va aduce la CSU Craiova mai mulți jucători cu care să își poată atinge obiectivul sezonului următor. Ținta perioadei de mercato este un jucător brazilian care are un palmares foarte bun.

Mihai Rotaru aproape de lovitura verii!

Patronul oltenilor vrea să dea lovitura pe piața transferurilor pentru a ataca titlul în sezonul viitor. Au apărut detalii despre posibilele transferurile de la CSU Craiova. Potrivit orangesport.ro, tehnicianul Costel Gâlcă îl vrea pe jucătorul Pedro Enrique în Bănie. Atacantul brazilian în vârstă de 27 de ani a mai fost sub comanda lui Gâlcă la fosta sa echipă, Radomiak Radom. Acesta este foarte încântat de jocul său și crede că va aduce un plus lotului.

Sud-americanul a marcat 8 goluri și a oferit 4 pase decisive în 19 meciuri, înainte să fie transferat în China. Wuhan Three Towns l-a A fost cumpîrat de Wuhan Three Towns 700.000 de euro. Henrique a reușit să marcheze de 9 ori și pentru fosta echipa a lui Nicolae Stanciu.

Sursa citată anunță totuși că oltenii fac eforturi destul de mari pentru a-l convinge pe Pedro Henrique să revină în Europa. Acesta este în topul priorităților din perioada de mercato.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed