Tenis internațional în Oltenia. Turneul Team Montage a luat startul la Craiova. Tenis Club Stănică va fi gazda sportivilor din mai multe țări

Tenis internațional în Oltenia. Turneul Team Montage a luat startul la Craiova. Tenis Club Stănică va fi gazda sportivilor din mai multe țări. Se anunţă o întrecere puternică în capitala Olteniei.

Tenis Club Stănică a organizat la Craiova, a doua ediție a trofeului Team Montage Internaţional U14 Championship. Împreună cu colaboratorii Federaţia Europeană de Tenis, Team Montage dar şi Federaţia Română de Tenis, au reușit să facă cel mai mare eveniment de tenis din județul Dolj.

Tenis Club Stănică, gazdă pentru tenismenii din Europa!

Competiţia internaţională destinată juniorilor până în 14 ani, este ce-a de-a doua ediție a trofeului Team Montage Internaţional U14 Championship. Timp de o săptămână (1-8 iunie) jucătorii se vor întrece pe zgura din Bănie.

Vor fi atât probe de simplu cât și de dublu, la masculin și feminin. Pe tablourile principale sunt 32 de participanți. După tragerea la sorți, sportivii pot începe meciurile.

Organizatorul turneului, Victor Stănică este foarte bucuros că poate oferii jucătorilor de tenis șansa de a participa la un astfel de turneu.

„Este a doua ediţie a trofeului Team Montage, prietenii si partenerii noştri. Compania Team Montage reprezintă unul dintre cei mai mari susţinători ai tenisului de performanţă românesc. Atât eu, cât şi FRT dorim să le mulţumim acestora pentru susţinerea necondiţionată şi consistentă, dar şi pentru implicarea serioasă de care au dat dovadă. Licenţa pentru un astfel de turneu este dificil de obţinut. Ne bucurăm să putem organiza la noi în oraş un turneu de asemenea anvergură. Fără Team Montage si FRT, acest lucru nu ar fi fost posibil. Apreciem că îşi doresc să menţină această tradiţie a turneului internaţional şi în anii care urmează.

Vor fi probe şi de simplu şi de dublu, atât la băieţi, cât şi la fete. Tablourile vor fi de 32 de participanţi. Turneul va începe în weekend, iar probele de calificări sunt programate sâmbătă şi duminică. De luni, 3 iunie, se dă drumul meciurilor pe tabloul principal.

Pe lângă competitorii români, vor participa o mulţime de sportivi din toate colţurile lumii, cum ar fi America, Australia, Elveţia, Spania, Germania, Ucraina, Moldova, Bulgaria etc. Suntem nerăbdători să vedem evoluând unii dintre cei mai buni sportivi ai României şi nu numai. Mi-ar plăcea ca un sportiv craiovean să reuşească să câştige acest trofeu“, a declarat pentru GdS Victor Stănică, preşedintele clubului Tenis Club Stănică.

În acest weekend vor începe tururile de calificare, urmând ca de luni, 03 iunie să se dea startul tablourilor principale.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed