Anghel Iordănescu știe ce soartă va avea Edi Iordănescu la națională. ‘Se va pune problema unei schimbări’

Anghel Iordănescu, fost selecționer al României, a vorbit despre viitorul fiului său pe banca tricolorilor.

Fostul antrenor a dezvăluit că deocamdată, Edi Iordănescu are încredere că lucrurile ar putea să meargă bine, dar în cazul în care nu va confirma, clar va fi schimbat. Anghel Iordănescu crede că fiul său ar fi trebuit să aibă un contract mai lung pentru a avea timp să reconstruiască naționala.

Cu Edi Iordănescu pe bancă, România a câștigat cu Finlanda (1-0) și a pierdut trei meciuri (0-2, 0-3 cu Muntenegru și 0-1 cu Bosnia și Herțegovina).

„La echipa națională, în ultimii ani, l-am avut pe Contra și l-am schimbat, l-am avut pe Rădoi și l-am schimbat. Rezultatele nu au fost cele dorite. Îl avem pe Edi Iordănescu. Dacă nu va confirma în ultimele două meciuri, probabil se va pune problema unei schimbări. Poate Federația trebuia să analizeze mai atent și trebuia să îi acorde doi ani. Fotbalul nostru are nevoie de o schimbare”, a declarat Anghel Iordănescu la Digi Sport Special.

Anghel Iordănescu consideră că nu doar selecționerii sunt vinovați pentru rezultatele slabe.

„Eu cred că mai trebuie să analizăm și jucătorii și poate ar trebui să renunțăm la câțiva dintre ei. Din păcate, aceste jocuri le-a jucat fără Stanciu, unul dintre cei mai valoroși jucători. A trebuit să renunțe la Ianis Hagi din cauza accidentării. Nu a reușit să îl aibă nici pe Man. Acum se adaugă și plecarea lui Tănase. Nu știu strategia, dar până la urmă, probabil va fi nevoit să convoace și din China”, a declarat Anghel Iordănescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed