Vestea momentului despre naţională! Amicale importante pentru echipa lui Edi Iordănescu. Cu cine jucăm în noiembrie

Este vestea momentului despre echipa naţională! Cei de la FRF au perfectat două amicale importante pentru formaţia lui Edi Iordănescu. S-a aflat cu cine jucăm în noiembrie.

Federația Română de Fotbal a anunțat două meciuri de pregătire în luna noiembrie a acestui an pentru elevii lui Edi Iordănescu.

Vestea momentului despre naţională!

România va evolua împotriva reprezentativelor din Slovenia, pe 17 noiembrie, pe stadionul Cluj Arena și Republica Moldova, 29 noiembrie, pe stadionul Zimbru Chișinău, confrom frf.ro.

Cele două partide au fost organizate înainte de startul preliminariilor EURO 2024, însă, până atunci, elevii lui Edi Iordănescu mai au de jucat două meciuri din Liga Națiunilor, în luna septembrie, contra Finlandei în deplasare și contra Bosniei, acasă.

Orele de start ale celor două meciuri vor fi stabilite de UEFA și anunțate ulterior.

Ultimul duel cu Slovenia a avut loc în august 2012, un meci amical, la Ljubljana, scor 3-4, goluri Papp, Torje și Grozav. Cel mai recent meci contra Moldovei, tot un joc de verificare, s-a disputat în februarie 2007, la București, scor 2-0, goluri Mazilu și Mutu.

Cele două meciuri din noiembrie vor fi ultimele jocuri de pregătire ale naționalei României înainte de startul preliminariilor EURO 2024. Grupele care au ca miză calificarea la turneul final vor fi trase la sorți pe 9 octombrie, la Frankfurt, iar campania se va desfășura între martie și noiembrie 2023, în perioadele dedicate meciurilor internaționale.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed