Răzvan Lucescu nu s-a mai abţinut! Anunţ incredibil despre fostul patron de la Rapid. Cei doi s-au contrat dur, în trecut

Răzvan Lucescu nu s-a mai abţinut! Anunţ incredibil despre fostul patron de la Rapid. Cei doi s-au contrat dur, în trecut, dar antrenorul lui PAOK Salonic are o cu totul altă părere despre milionar.

Răzvan Lucescu şi George Copos au avut contre dure, în trecut, când antrenorul o pregătea pe Rapid. Asta, deşi antrenorul a dus-o pe Rapid până în sferturile de finală ale Cupei UEFA.

Răzvan Lucescu nu s-a mai abţinut!

Chiar şi aşa, Răzvan Lucescu a uitat tot. După ce a luat al doilea titlu cu PAOK Salonic, fostul selecţioner a vorbit şi despre George Copos. Fiul lui Mircea Lucescu și-a început cariera în România, la FC Braoșov. Apoi, a continuat la Rapid, înainte de a ajunge în Grecia.

Răzvan Lucescu a pregătit-o pe Rapid în două mandate (august 2004 – iunie 2007 și iunie 2011 – mai 2012), perioadă în care a reușit să câștige două Cupe ale României (2005/2006 și 2006/2007).

Antrenorul nu s-a ferit să îl laude pe Goerge Copos, în direct la Digi Sport. ”Am să te surprind, dar îi sunt recunoscător lui George Copos. M-a ajutat mult în carieră, dar m-a și ajutat pentru ceea ce urma în cariera mea”, a declarat Răzvan Lucescu, conform sursei citate.

Antrenorul a vorbit şi despre o eventuală revenire în Superliga. ”(n.r. te mai întorci să antrenezi în România?) Sunt pe val. În momentul de față nu este corect să plec. Nu mă gândesc că nu aș mai veni în țară. Iau în calcul această variantă.

Sunt român, m-am simțit bine aici. Am evoluat, am învățat să depășesc frustrări. Sigur, îmi doresc să revin în fotbalul românesc. Pământul ăsta are ceva special, tot timpul îți dorești să te întorci”, a mai spus Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed