Probleme mari pentru Elias Charalambous! Jucătorul care pleacă de la FCSB. Gigi Becali i-a decis soarta

Probleme mari pentru Elias Charalambous! Jucătorul care pleacă de la FCSB. Gigi Becali i-a decis soarta. Chiar dacă mai avea 6 luni de contract cu echipa campioană, Risto Radunovic nu mai rămâne la formaţia roş-albastră.

Elias  Charalambous îl pierde pe unul dintre cei mai vechi şi importanţi jucători. Risto Radunovic se desparte de FCSB.

Probleme mari pentru Elias Charalambous!

După plecarea lui Ovidiu Popescu, echipa lui Elias Charalambous mai pregătește și alte despărţiri. Asta după ce a adus și doi jucători, David Kiki și Daniel Popa. Andrei Vlad și Risto Radunovic rămân liberi de contract în decembrie 2024, iar Gigi Becali ar fi luat decizia finală în cazul fundașului stânga titular.

Gigi Becali voia să-i prelungească contractul lui Risto Radunovic și să-i ofere și o creștere salarială, de la 10.000 de euro la 15.000 de euro. Fundașul muntegrean voia mult mai mult, după spusele lui Mihai Stoica.

Astfel, conform fanatik.ro, se pare că Risto Radunovic nu a ajuns la o înțelegere cu conducerea FCSB. Contractul scadent în iarnă nu îi va fi prelungit.

Deoarece Gigi Becali este hotărât să nu îi ofere prelungirea, patronul FCSB-ului îi poate lăsa pe Radunovic să plece încă din vară, așa cum a și anunțat. ”I-am propus prelungirea contractului (n.r.- lui Radunovic). El are 10.000 (n.r.- de euro pe lună), să-i facem 15.000. Vrea, bine, nu vrea…. Asta e”, a declarat Gigi Becali în urmă cu câteva săptămâni.

”Dacă o să aibă băiatul ofertă în vară, îl las liber, nu-l țin”, a mai declarat Becali în urmă cu o lună. Radunovic evoluează la FCSB din ianuarie 2021, când a fost transferat de la Astra, în schimbul a 400.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed