Pleacă Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic?! Anunţ clar al antrenorului. Tocmai şi-a decis viitorul

Ideea plecării lui Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic stă pe buzele multora. Antrenorul a făcut un anunț clar în ceea ce privește acest lucru. După ce a reușit să obțină titlul de campion în Grecia şi-a decis viitorul.

Răzvan Lucescu a scris istorie în campionatul Elen. Românul a reușit să câștige de două ori titlul cu PAOK Salonic de când se află pe banca tehnică a echipei. În urma rezultatelor foarte bune, s-a pus și problema plecării la altă formație.

Pleacă Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic?

 

Tehnicianul a fost întrebat dacă s-a gândit la o eventuală schimbare. Acesta crede că, dacă ar fi să aibă o propunere din Vest, ar fi de la o echipă cu un clasament slab, situație în care nu ar își dorește să ajungă.
”Mi-am pus o dată problema. Toată lumea de aici din România mă bate la cap cu ideea să merg într-un campionat din Vest. Unde ar fi mai ușor? În Italia.

Sunt mai multe conexiuni, vorbesc italiană, așa văd lucrurile. Sunt urmărit și știu asta. Unde aș putea să merg să antrenez în Italia? Undeva în partea de jos a clasamentului.
Vezi câți antrenori străini sunt. Niciunul! A fost Mourinho, a plecat, acum o să vină Fonseca. E foarte greu. Cine să te ia dintre primele opt?
Să mă duc la retrogradare e mai complicat. M-am obișnuit cu un anumit stil, cu câștigarea titlului. E o altă emoție, plus că sunt în permanență în cupele europene. Dacă mă duc acolo, se schimbă”, a spus Răzvan Lucescu conform digisport.ro

Lucescu are două tipuri de clauze de reziliere în contractul cu PAOK.

Echipele din Anglia, Spania, Italia, Germania și Franța, care ar trebui să achite două milioane de euro pentru antrenorul român dacă vor să beneficieze de serviciile sale. În cazul unui interes din partea unui club din oricare alt campionat, ”prețul” lui va crește la patru milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed