Lovitură totală pentru Gigi Becali! Atacantul de Champions League a refuzat-o pe FCSB. Tocmai şi-a decis viitorul

Lovitură totală pentru Gigi Becali chiar în perioada transferurilor! Atacantul de Champions League a refuzat-o pe FCSB pentru o echipă din alt campionat. Fotbalistul tocmai şi-a decis viitorul.

După ce echipa s-a a cucerit titlul de campioană în Superliga, Gigi Becali a anunțat că va face mai multe transferuri la FCSB. Pe lista sa de achiziții se afla un fotbalist spaniol care a jucat în prima ligă portugheză dar acesta a ales să semneze cu Al Sadd, campioana Qatarului.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Rafa Mujica era atacantul pe care Becali îl vrea la FCSB. Jocul prestat l-a ajutat să marcheze nu mai puțin de 20 de goluri în campionatul portughez fiind al 3-lea golgheter după Viktor Gyokeres și Simon Banza.

Clauza în valoare de 10 milioane de euro din contractul fotbalistului a fost prea mare pentru patronul de la FCSB-ului care e renunțat la ideea de a-l aduce în România. Qatarezii de la Al Sadd, au achitat suma și l-au prezentat deja pe iberic la echipă.

Mujica a devenit cel mai scump jucător vândut vreodată de Arouca.
Președintele FCSB, Mihai Stoica a povesti cum l-a enervat Becali în momentul în care cei doi au discutat despre posibilitatea ca Rafa Mujica să ajungă la FCSB.

„I l-a propus cineva lui Gigi. Mi-a zis de el. Nu avea ce să caute… Nu vine ălă în România. Chiar s-a supărat Gigi pe mine.

I-am spus «Gigi, știu numele, dar stai să văd. Aa, nu are cum să vină la noi când e al treilea golgheter al Portugaliei și are mai multe goluri decât ăia care sunt la națională». Gigi s-a enervat: «Băi, eu când te întreb pe tine ceva, tu să-mi spui dacă e sau nu! Nu să-mi spui dacă vine sau nu».

Și i-am spus «Băi, nu te enerva aiurea! Nu poate să vină la noi și nu o să vină niciodată». Despre ce vorbim? I-am spus că nu poate să vină de la o echipă de cupele europene. El se duce la Betis sau la Sporting. Nu se pune problema ca un fotbalist de calibrul ăsta să vină”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

FCSB se pregătește intens pentru preliminariile Champions League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed