Dan Petrescu, în zodia norocului! S-a aflat imediat după ruşinea din Andorra. Adversari accesibili pentru CFR în play-off-ul Conference League

Dan Petrescu pare să fie în zodia norocului! Totul s-a aflat imediat după ruşinea din Andorra. Echipa din Gruia nu a fost în stare să câştige pe terenul bucătarilor din Andorra, dar nici viitorii adversari dinn play-off-ul Conference League nu sunt de speriat.

CFR Cluj a încasat două ruşini colosale în startul cupelor europene. După eliminarea din turul 1 preliminar al Champions League, cu anonomii de la Pyunik, echipa lui Dan Petrescu a recidivat.

Dan Petrescu, în zodia norocului!

CFR Cluj nu a putut să îi bată pe amatorii din Andorra în retur, deşi bucătarii au jucat pe final de meci şi cu doi oameni mai puţin pe teren. După 3-0 în tur, echipa lui Dan Petrescu va întâlni campioana Belarusului, Șahtior Soligorsk, pe 4 și 11 august.

Șahtior Soligorsk a terminat pe primul loc în prima ligă din Belarus sezonul 2020-2021, cel care a determinat calificarea formației în cupele europene pentru actuala ediție. Şi de această dată Dan Petrescu are noroc.

Cel mai bine cotat jucător din lotul viitoarei adversare a lui CFR Cluj este atacantul Dembo Darboe, evaluat la 2.5 milioane de euro, iar calificarea pare deja decisă. Cei din Belarus vor juca meciul considerat acasă în Turcia, datorită războiului din Ucraina. Astfel, par victime sigure.

Mai mult, în play-off-ul Conference League, CFR Cluj rămâne pe ruta campioanelor și va avea un adversar accesibil. Va întâlni una dintre echipele care pierd următoarele “duble” din preliminariile Europa League:

Malmo – Dudelange

Shamrock Rovers – Shkupi

Linfield – FC Zurich

Maribor – HJK Helsinki

Olympiakos – Slovan Bratislava

Dacă Olympiakos Pireu va fi eliminată de Slovan Bratislava din turul trei preliminar al Europa League, CFR Cluj va evita campioana Greciei. Cele două echipe vor fi în aceeași urnă valorică la tragerea la sorți.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed