Robert Ilyeș șochează pe toată lumea! Ce a putut să spună după meciul cu Dinamo. Atac dur la adresa propriului club

Robert Ilyeș șochează pe toată lumea. Antrenorul este nemulțumit de politica clubului și a tras un semnal de alarmă.

Csikszereda nu a reușit să promoveze, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Dinamo, în returul barajului de menținere/promovare în SuperLiga. Pe Arena Națională, bucureștenii câștigaseră, scor 2-0. 

Robert Ilyeș, mesaj pentru șefii clubului

Robert Ilyeș a ținut să-și felicite jucătorii care au făcut un meci bun cu Dinamo, dar a avut un mesaj clar pentru șefii echipei. Antrenorul este nemulțumit că nu poate face transferuri. Jucătorii din lot sunt de la academie sau din comunitatea maghiară.

„Din păcate, rămânem doar cu felicitările. Chiar pot să spun că am făcut un meci foarte bun împotriva unei echipe care, totuși, este cu un nivel peste noi. Rămân totuși cu amintirea meciului de la București, unde 90% a câștigat publicul, pentru că diferența de valoare nu a fost mare.

Sunt mândru de băieții mei, au dat totul. În momentul de față, au dat maximul. Am pierdut doi jucători foarte importanți în prima repriză, a trebuit să fac două schimbări. Poate și asta a fost o cauză. Mai sunt momente din astea în fotbal, mai triste.

Trebuie să acceptăm și să ridicăm capul pentru anul viitor. Nu îmi dau seama ce e de făcut în viitor și eu îmi doresc mai mult. Ne ține pe loc concepția clubului, bazată doar pe academie.

Eu trebuie să mă adaptez, și eu aș vrea mai mult. Sunt încă la început de drum, mă bucur că pot să profesez. Sunt fericit pentru că lucrez cu asemenea băieți care au făcut un meci atât de bun contra Dinamo. Pot spune că am fost chiar peste cei de la Dinamo, dar, din păcate, meciul de la București a decis soarta acestei calificări”, a declarat Robert Ilyeș după meciul cu Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed