Jucătorul care pleacă de la FCSB! Nu mai era dorit de Gigi Becali. La ce echipă ar putea să ajungă

S-a aflat numele celui de-al doilea fotbalist care va părăsi vestiarul lui Elias Charalambous! Andrei Vlad, goalkeeper-ul pentru care Gigi Becali plătea 400.000 de euro în 2017, vrea să părăsească FCSB liber de contract.

Vlad a fost rezerva portarului Ștefan Târnovanu, de-a lungul întregii stagiuni proaspăt încheiate. Tânărul în vârstă de 25 de ani a fost titular doar în partida cu Rapid, în ultima etapă a play-off-ului. Mai are contract cu noua campioană a României până la iarnă.

Jucătorul care pleacă de la FCSB!

Andrei Vlad a juca la noua campioană doar la ultimul meci al sezonului cu Rapid. Acum, pleacă de la echipă, conform as.ro. FCSB i-a mai spus adio și lui Ovidiu Popescu, mijlocașul care a semnat, deja, cu Universitatea Cluj.

„Viitorul meu este incert, îmi doresc să joc, asta am declarat mereu, sunt aici, am contract până în iarnă, îl respect și după vom vedea ce se va întâmpla. Vorbiți cu conducerea echipei de oferte. Nu cred că am acceptat statutul de rezervă, am fost nevoit, nu înseamnă că am acceptat. Sunt perioade dificile în cariera unui sportiv, dar asta este!”, a spus Andrei Vlad.

La finalul partidei cu Rapid, patronul FCSB a dat de înțeles că Vlad ar avea undă liberă în contextul unui potențial transfer.

„Dacă ai trei copii pe teren și ai posesia mai mare decât Rapid, toată echipa mi-a plăcut, mai puțin Vlad. La primul gol respinge, putea să rețină. N-a fost șut tare.

A doua minge n-a fost tare. Nu are rost să mai zic de băiat. Poate își găsește să se ducă și el undeva!”, a declarat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed