Starul NBA James Harden şi-a prelungit contractul cu Philadelphia 76ers: Jucătorul a acceptat reducerea salariului

Baschetbalistul american James Harden şi-a prelungit oficial, miercuri, contractul cu Philadelphia 76ers, acceptând o reducere salarială de circa 14,5 milioane de dolari, pentru a permite echipei sale să investească în alţi jucători, informează EFE, potrivit agerpres.

Harden, jucători cu zece selecţii în All Star Game şi cu o experienţă de 13 ani în liga profesionistă nord-americană (NBA), a semnat un acord valabil pe doi ani cu 76ers, a anunţat gruparea din Philadelphia, fără să ofere ale detalii, într-un comunicat postat pe site-ul său oficial.

Potrivit site-ului NBA, James Harden va încasa 33 de milioane de dolari în următorul sezon, după ce a renunţat în iunie să activeze opţiunea care îi permitea să evolueze încă un an la 76ers, cu un salariu de 47,4 milioane de dolari. El a dorit prin acest gest să-şi ajute franciza să construiască o echipă mai competitivă.

Sosit la Philadepphia 76ers pe 10 februarie, de la formaţia Brooklyn Nets, în cadrul unui schimb de jucători, Harden a reuşit medii de 22 puncte, 7,7 recuperări şi 10, assist-uri pe meci, sub comanda antrenorului Doc Rivers.

Philadelphia 76ers s-a oprit în semifinalele Conferinţei de Est în play-off-ul NBA, înclinându-se în faţa formaţiei Miami Heat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed