Dominic Thiem continuă în sferturile de finală ale turneului ATP de la Kitzbuehel

Tenismanul austriac Dominic Thiem s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP de la Kitzbuehel (Austria), dotat cu premii totale în valoare de 534.555 de euro, după ce l-a învins în trei seturi, 6-2, 3-6, 6-3, pe compatriotul său Sebastian Ofner, într-o partidă disputată miercuri.

Thiem, campion în 2019 la Kitzbuehel, ocupă în prezent locul 199 mondial, după o serie de probleme medicale care l-au ţinut departe de circuit o perioadă mai lungă. El îl va avea ca adversar în meciul următor pe germanul Yannick Hanfmann (finalist în 2020), care a dispus la rândul său, cu 6-3, 6-7 (5/7), 6-4, de rusul Ivan Gahov, potrivit agerpres.ro.

Într-un alt meci disputat miercuri, spaniolul Roberto Bautista-Agut, favoritul numărul 3, a trecut în două seturi, 6-1, 6-4, de austriacul Jurij Rodionov, beneficiarul unui wild card oferit de organizatori, în timp ce compatriotul său Albert Ramos-Vilanes, cap de serie numărul 5, l-a eliminat la rândul său pe peruanul Juan Pablo Varillas, în faţa căruia s-a impus cu 6-3, 6-4.

Bautista-Agut va juca în sferturi cu cehul Jiri Lehecka, învingător cu 7-6 (8/6), 1-6, 6-3 în faţa portughezului Joao Sousa (nr. 8), în timp ce Ramos-Vinolas îl va înfrunta pe compatriotul său Pedro Martinez (nr.7), câştigător cu 6-4, 6-3 în partida cu argentinianul Federico Coria.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed