Edi Iordănescu, desfiinţat de Mihai Stoica! Greşeala uriaşă a selecţionerului. Ce jucător nu trebuia să lipsească de la EURO 2024

Edi Iordănescu, desfiinţat de Mihai Stoica! Jucătorul de la FCSB, care nu a fost inclus în lot de selecționerul echipei naționale, nu trebuia să lipsească de la campionatul final din vară. Este esențial.

Edi Iordănescu a anunțat lotul jucătorilor pentru meciurile amicale de la începutul lunii iunie, cu Bulgaria și Liechtenstein, iar Vlad Chiricheș nu face parte din lot.

Edi Iordănescu, desfiinţat de Mihai Stoica!

Managerul oficial al campioanei României a spus clar, Chiricheș trebuie să fie în lot pentru EURO 2024.

Potrivit gsp.ro, Mihai Stoica consideră că jucătorul este esențial, deoarece Andrei Burcă vine după o accidentare, iar în cazul în care se întâmplă ceva, trebuie să existe variante.

„Fără discuție! Și spun de ce. Ai Burcă după accidentare, că nu joacă de câteva etape. Că am înțeles că a făcut o ruptură și n-a mers la Belgrad. Vrea să se refacă tradițional. Ai Burcă și Drăgușin, dar după aia nu mai ai pe nimeni.

Pentru că în lot au fost mereu Nedelcearu și Rus. Iertați-mă, niciunul n-a jucat în preliminarii să spui, «Domnule, am nevoie neapărat de Nedelcearu ca back-up sau am nevoie neapărat de Rus». Rus la un moment dat nu juca la Pafos, în Cipru.

Nedelcearu joacă la Palermo, o echipă, mă rog, nu echipă de prim rang, nici măcar în Serie B”, a explicat Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed