Decizie incredibilă a rivalei Simonei Halep! Ce a făcut Paula Badosa la 3 săptămâni de la despărțire. Este răsturnare totală de situaţie / Foto

Decizie incredibilă a rivalei Simonei Halep. Ce a făcut Paula Badosa la 3 săptămâni după ce a anunțat că s-a despărțit de Stefanos Tsitsipas. Sportivul grec a dezvăluit totul.

Fanii au rămas mască și au reacționat imediat după ce au aflat ce se întâmplă cu jucătoarea de tenis și iubitul acesteia.

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au împăcat

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas i-au surprins pe toți. În urmă cu aproape trei săptămâni anunțat că s-au despărțit. Acum însă, jucătorul de tenis grec i-a lăsat mască pe toți. A anunțat că s-a împăcat cu fosta iubită și a explicat tot ce s-a întâmplat. 

Tsitsipas spune că nu au intenționat să se despartă, ci doar au luat o pauză.

”Suntem împreună. Unii oameni inventează diferite povești despre noi și vreau să explic. Nu că îmi pasă, dar cred că oamenii ar trebui să știe. Paula nu a greșit cu nimic, nici eu nu am greșit cu nimic. Ne-a fost greu să fim despărțiți și, de asemenea, treceam prin momente grele.

Aș spune că nici nu m-am descurcat prea bine pentru că am simțit presiunea turneelor, a muncii mele. Mi s-a părut dificil să combin aceste două vieți (n.r.- cea personală și cea profesională) și am luat decizia de a lua o pauză. După două-trei săptămâni mi-am dat seama că este o persoană care m-a susținut foarte mult și am simțit cât de intensă este dragostea pe care o avem. Mi-am dat seama că această relație pe care o am cu Paula este complet diferită de orice altă relație pe care am avut-o în trecut, simt că ea este aleasa și ne înțelegem.

O vreau alături de mine cât mai mult timp. Deci, da, ne-am împăcat și suntem într-un moment bun”, a spus Tsitsipas, citat de AS.com.

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas și-au făcut publică relația în urmă cu un an de zile.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed