Florin Talpan nu se dezminte! Câţi bani vrea de la Gigi Becali. Suma ameţitoare cerută de juristul echipei Armatei

Florin Talpan nu se lasă. Își continuă războiul cu Gigi Becali. Juristul de la CSA Steaua vrea de data aceasta o sumă fabuloasă.

Inițial a cerut 37.000.000 de euro pentru că FCSB a utilizat ilegal identitatea Stelei în perioada 2003-2007. Acum însă vrea și alte despăgubiri. În plus, Talpan se luptă și cu șefii săi.

Câți bani vrea Florin Talpan de la Gigi Becali

Florin Talpan vrea să-l stoarcă pe Gigi Becali de bani. A cerut în instanță 37.000.000 de euro, dar acum s-a răzgândit. Vrea o sumă mai mare și alte despăgubiri pentru că FCSB a folosit identitatea Stelei. Juristul militarilor spune că Becali a luat bani de la UEFA pentu că a susținut că echipa sa a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

„În suma de 37 de milioane de euro nu sunt incluşi şi banii de la UEFA pe care FCSB i-a primit pentru performanţele reuşite de Steaua Bucureşti, care a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Vom cere şi alte daune. Suma aceasta din proces se referă doar la perioada 2003-2017. Eu nu am de gând să îi las. Dacă cei din conducerea ministerului au de gând să îl ajute pe Gigi Becali şi să mă stopeze, vor lua măsuri împotriva mea. Acum depinde de Ministerul Apărării şi statul român de partea cui sunt.”, a declarat Florin Talpan, potrivit Fanatik.ro.

„Ar trebui să îmi dea tot ceea ce merit pentru reuşitele mele”

Florin Talpan se războiește și cu șefii săi. A dat în judecată CSA Steaua București și Ministerul Apărării, asta după ce sporul pentru lucrări de excepție i-a fost tăiat.

„Sunt oare de partea omului care luptă pentru statul român, adică a mea? Ar trebui să îmi dea tot ceea ce merit pentru reuşitele mele, să am satisfacţia şi energia să lupt împotriva celor care au dus prejudicii grave statului român, adică FCSB. Sau va fi de partea FCSB-ului, punându-mi mie beţe în roate şi sancţionându-mă. Depinde doar de ce urmăreşte statul român. Eu sunt curios la fel ca dumneavoastră să vedem ce se va întâmpla şi cine îmi este alături”, a mai spus juristul pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed