Nicolae Dică a rămas mască! Ce i-a făcut Gigi Becali chiar înaintea returului cu Saburtalo

Nicolae Dică a rămas mască! S-a aflat ce i-a făcut Gigi Becali chiar înaintea returului cu Saburtalo, din turul 2 preliminar al Conference League. Abia instalat antrenor la FCSB, Dică are parte de două pierderi extrem de importante.

Căptanul Florin Tănase a plecat de la FCSB în China şi nu va mai putea juca joi. Mai mult, se pare că nici Darius Olaru nu va mai rămâne prea mult timp la echipa vicecampioană. Gigi Becali cere 6 milioane de euro în schimbul său.

Nicolae Dică a rămas mască!

La prima conferinţă de presă de la revenirea la FCSB, Nicolae Dică a explicat ce s-a întâmplat cu Florin Tănase. „Luni, când am vorbit cu patronul echipei, mi-a spus că Tănase va pleca după meciul cu cei din Georgia, dar am aflat aseară că ar putea pleca de astăzi. Pierdem un jucător important, golgheterul campionatului, căpitanul echipei, dar i-am spus și patronului că «Asta este viața, este spre binele lui și al clubului».

Acum, cu 15 minute înainte de antrenament, am aflat că nu se va antrena nici astăzi. Știam de aseară că va pleca, dar nu știam 100% că avea să plece astăzi. Mă voi gândi astăzi cine vor fi cei 3 căpitani. Noi, staff-ul, vom decide”, a precizat Dică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed