Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut! Ce a putut să îi transmită iubitului sportiv. Aşteaptă să fie cerută în căsătorie

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a putut să îi transmită iubitului sportiv. aşteaptă să fie cerută în căsătorie. Impresara s-a implicat serios în viaţa bărbatului care i-a cucerit inima.

Anamaria Prodan şi Ronald ”The Thrill” Gavril sunt împreună de aproape un an. Vedeta care a trecut printr-o despărţire traumatizantă de Laurenţiu Reghecampf şi-a găsit jumătatea.

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut!

Iubitul Anamariei Prodan tocmai a reuşit o victorie importantă în carieră. A câştigat vineri centura WBC Latino prin KO tehnic după ce l-a învins prin abandon pe Carlos Gallego Montijo, campionul Mexicului. După meci, campionul i-a dăruit Anamariei Prodan un imens buchet de flori.

Anamaria Prodan a fost extrem de emoționată și a declarat că se simte foarte fericită de turnura pe care a luat-o viața ei în ultima vreme. ”Îi mulțumesc iubitului meu pentru fiecare moment superb pe care mi-l oferă. Sunt mândră de campionul meu mondial! Dumnezeu mi-a trimis un înger de om lângă mine”, a spus Anamaria Prodan, conform digisport.ro.

”Sunteți minunați. Știam că aici în Craiova iubiți sportul de contact. Vă mulțumim pentru susținere. Nu întâmplător am organizat prima gală aici, la voi, în Craiova”, a spus Gavril, la finalalul meciului, după ce a câştigat centura.

Campionul i-a dedicat apoi succesul Anamariei Prodan. ”Ana, ești minunată! Îți dedic această victorie, pentru că știu cât ai muncit. Vă mulțumesc, Craiova. Sperăm să avem cât mai multe astfel de evenimente. Să ajutăm copiii să devină campioni. Doar așa vom avea o țară puternică, cu oameni puternici. Sportul crează caractere puternice”, a mai spus Gavril, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed