Sorana Cîrstea își lasă fanii cu gura căscată. De câte ori a vrut să se retragă din tenis + Adevărul despre problemele medicale

Sorana Cîrstea a fost extrem de sinceră când a fost întrebată dacă s-a gândit vreodată să se retragă din tenis. Jucătoarea de tenis a vorbit și despre problemele medicale pe care le are de ani buni.

Cîrstea este în continuare românca cu cea mai bună clasare în WTA. Înainte de turneul de la Roland Garros ocupă poziția 30, cu 1704.

Sorana Cîrstea, despre momentele în care a vrut să se retragă

Sorana Cîrstea a avut un parcurs foarte bun anul trecut, dar și în acest sezon. Acum este pe locul 30 WTA. Românca a vorbit despre momentele în care s-a gândit la retragere, dar a spus și cât de repede s-a răzgândit.

„Am vrut să mă retrag din tenis de sute, mii de ori, dar doar pentru 10 minute. După fiecare meci, poate exagereze, dar după multe meciuri pierdute, după lacrimi în vestiar, zici nu mai vreau, gata m-am săturat.

Eu de mică toată viața mea a fost pentru tenis. Când joci bine e greu să ai gândul ăsta în minte. Bine, dacă cineva ca mine ajunge pe locul 150, atunci te întrebi. Ceva fac greșit, mai fac față, mai merită? Dar fiind acolo în elită nu am vrut niciodată să mă las”, a spus Cîrstea în podcastul „Vreau să știu”, al jurnalistului Cătălin Oprișan.

Românca dezvăluie că niciodată nu s-a gândit că ar putea să fie prea bătrână pentru a putea continua. De asemenea a vorbit și despre problemele de sănătate pe care le-a căpătat de-a lungul anilor.

„Și în tenis, în trecut, la 34 de ani era gata. Acum au evoluat mult lucrurile, pregătire fizică, recuperare. Nu mă simt bătrână. Nu am avu niciodată o problemă cu vârsta. Mereu m-am simțit mult mai tânără.

Acum îmi trăiesc visul viții. Sunt în elită. Am noroc că am fost cât de cât sănătoasă. Când ai operații, probleme, atunci da, poate te gândești la retragere.

Da, nu mai am cartilagii. Am două hernii lombare, una cervicală… dar le-am dus și sunt practic….tu dai ceva la schimb ca să primești ceva.

Știu că după tenis voi avea probleme de sănătate, dar sunt multe informații și mă bazez că evoluează medicina. Se spune că sportul de performanță dăunează grav sănătății.”, a mai dezvăluit jucătoarea de tenis.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed