Anamaria Prodan şi-a ameninţat noul iubit! Ce este obligat să facă sportivul. Doar aşa mai pot rămâne împreună

Anamaria Prodan şi-a ameninţat noul iubit! S-a aflat ce este obligat să facă sportivul. Doar aşa mai pot rămâne împreună. Impresara a trecut prin mai multe traume şi nu este dispusă să o ia de la capăt.

Anamaria Prodan s-a despărţit cu scandal de Laurenţiu Reghecampf şi nu mai vrea să aibă probleme. I-a pus în vedere noului iubit, Ronald Gavril, să fie foarte atent.

Anamaria Prodan şi-a ameninţat noul iubit!

Ronald Gavril o duce foarte bine din punct de vedere profesional. Tocmai a câștigat centura WBC Latino după ce l-a învins prin K.O. tehnic pe mexicanul Carlos Gallego Montijo. Victoria sa a fost pentru Anamaria Prodan.

Impresara are planuri uriaşe cu sportivul. Are planuri de nuntă, dar i-a dat un mesaj dur propriului iubit. Cei doi au planuri să-şi unească destinele şi nu numai atât. ”Dacă ar face chestia asta (n.r.- s-o înșele), nu aș face nimic. Aș pleca mai departe, căci la câte am trăit în viața mea, cumva, nu mă mai atinge nimic, nu mă mai lovește nimic. Noi am discutat lucrul ăsta din prima secundă în care am hotărât să rămânem împreună și s-a uitat la mine și mi-a zis: `Baby, ce mi-ai povestit tu și ce aud eu din oraș, eu nu am în vocabular.

Eu nu am trăit niciodată și nu am gândit niciodată că un bărbat poate să-și înșele iubita sau soția`. Când auzi așa ceva, la 37 de ani… Cum? Tu nu ți-ai înșelat nicio iubită? Și el mi-a zis că nu. Mai există așa ceva? Nu se mai nasc bărbați, toți sunt șmecheri dacă au trei amante”, a spus Anamaria Prodan la podcastul „Fiță cu Adiță”.

Dacă până acum, agenta FIFA și-a cerut toți foștii bărbați în căsătorie, acum ea va schimba tactica. „Până acum am făcut nunți pentru alții, să îi mulțumesc pe toți. Nu mai vreau. Vreau să am o nuntă cu el și să fie o nuntă pentru noi. Eu mereu vorbesc de căsătorie, dar la ce nivel, vorbesc de ce mi-aș dori. Niciodată nu i-am spus să mă ceară de nevastă.

Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și atunci asta nu o să o mai fac. În schimb, Ronald e un om atât de discret, încât și nebunia asta a vieții mele cumva m-a făcut să fac tot ce este în putința mea omenesc pe pământ să închid toate războaiele pe care le am, pentru că el nu merită așa ceva. Nu merit nici eu și nici copiii mei”, a mai declarat Prodanca.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed