Gigi Becali îl distruge pe Florin Talpan! Cum vrea să câştige războiul cu echipa Armatei. Dezvăluirea momentului făcută de şeful de la FCSB

Gigi Becali îl distruge pe Florin Talpan! Dezvăluiri de ultim moment făcute de patronul roș-albaștrilor, după motivarea Instanței. S-a aflat cum poate să câştige războiul cu echipa Armatei.

Curtea de Apel București a respins cererea FCSB-ului de a folosi palmaresul Stelei din perioada 2003-2017.

Gigi Becali îl distruge pe Florin Talpan!

După meciul de 2-0, pierdut în fața Rapidului, Gigi Becali a discutat despre hotărârea luată de Instanță. Latifundiarul din Pipera este de părere că decizia este favorabilă echipei, deși este una eronată.

Patronul echipei a dezvăluit, tot la fanatik.ro, faptul că la meciul cu CFR Cluj, în care roș-albaștrii au fost premiați oficial drept campioni ai României, au fost prezenți patru generali ai Armatei.

„E tot favorabilă nouă decizia. Dacă din 2003 e al lor, e bine. Oricum, o hotărâre aberantă. Ei nu mai pot emite pretenții din 2003. O să vină toate la normal. O să le câștigăm încet, încet pe toate.

Au fost vreo patru generali cu patru stele, cinci stele în lojă. Era și un prieten al meu cu ei. De la Armată erau. Au zis că asta e mare tâmpenie, echipa aia trebuie desființată.

I-au spus că trebuie desființată, ne facem de râs. Cum să fie aia Steaua? La noi 55.000, la ei 2.000”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei menționate mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed