Decizie incredibilă a lui Răzvan Lucescu! Ce a făcut antrenorul român înaintea meciului. Partidă crucială pentru cei de la PAOK Salonic

Decizie incredibilă a lui Răzvan Lucescu! S-a aflat ce a făcut antrenorul român înaintea meciului. Partidă crucială pentru cei de la PAOK Salonic. Dacă înving marea rivală câştigă titlul în Grecia.

Răzvan Lucescu face orice pentru a câştiga al doilea său titlu în Grecia, cu PAOK Salonic. Echipa fostului selecţioner se află la un meci de această performanţă.

Decizie incredibilă a lui Răzvan Lucescu!

Dacă o învinge pe marea rivală, Aris Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu este noua campioană din Grecia. Înaintea finalei pentru titlu, presa din Grecia a anunțat că Lucescu a decis să nu publice lotul pe care se va baza la meciul de pe terenul rivalei din oraș.

Decizia antrenorului român vine după ce omologul său de la Aris, Akiz Mantzios, a făcut același lucru. Totuși, grecii au aflat că Lucescu se va putea baza pe fiecare jucător din lot, cu excepția lui Kostas Koulierakis, care este suspendat.

De partea cealaltă, lucrurile sunt neclare în tabăra lui Aris. Nu se știe pe cine se poate baza sau nu antrenorul grec. PAOK are trei titluri în palmares – 1976, 1985 și 2019. Cel mai recent a fost luat tot cu Lucescu pe bancă, în primul său mandat.

Programul ultimei etape din Grecia

AEK – Lamia
Aris – PAOK
Panathinaikos – Olympiakos

În cazul în care PAOK și AEK încheie la egalitate de puncte, primul criteriu de departajare e istoricul meciurilor directe din sezonul regulat și play-off. AEK ar cuceri titlul, pentru că are avantaj (2-0, 1-1, 2-2 și 2-3 – victoria lui AEK a fost la diferență mai mare decât cea a lui PAOK).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed