Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu! Jucătorul care nu trebuie să lipsească din lotul pentru EURO 2024. Ilie Dumitrescu a dat verdictul

Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu! Jucătorul care nu trebuie să lipsească din lotul pentru EURO 2024. Ilie Dumitrescu a dat verdictul. Este vorba despre unul dintre cei mai buni jucători din Superliga.

Edi Iordănescu a primit ordin în direct. Ilie Dumitrescu i-a transmis selecţionerului că Louis Munteanu nu trebuie să lipsească din lotul României pentru EURO 2024.

Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu!

Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor. Spune că atacantul nu ar trebui să lipsească din lotul României pentru EURO 2024.

Dumitrescu susţine că Louis Munteanu îşi doreşte să se întoarcă la Fiorentina şi să încerce să se impună la echipa din Serie A. Până atunci, nu trebuie să lipsească din lotul lui Edi Iordănescu, pentru EURO 2024.

”A spus deja, vrea să se întoarcă să rămână la Fiorentina. Important ar fi să ajungă la turneul final. Dacă ar fi la EURO și să mai și joace câteva minute, l-ar ajuta foarte mult. Pentru mine, e cel mai bun atacant din Liga 1. Cel mai bun număr 9. Dar nu facem noi lotul, îl face Edi”, a spus Ilie Dumitrescu, în direct la Digi Sport.

Şi Marius Lăcătuş a vorbit despre unul dintre cei mai buni jucători din Superliga, din acest sezon. ”Poate se deschid alte porți (n.r.- dacă va juca la EURO), chiar dacă nu rămâne la Fiorentina. E unul dintre atacanții care ar merita să fie la Campionatul European, pentru ceea ce a arătat în acest sezon”, a transmis şi Marius Lăcătuş, pentru sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed