Rivalul lui Răzvan Lucescu, dat afară! Cuvinte dure la adresa unui mare antrenor. Ce s-a întâmplat după victoria uriaşă a celor de la PAOK Salonic

Rivalul lui Răzvan Lucescu a fost dat afară după meci! Cuvinte dure la adresa unui mare antrenor din campionatul Greciei. Ce s-a întâmplat după victoria uriaşă a celor de la PAOK Salonic în fața lui Panathinaikos.

Răzvan Lucescu face furori în Grecia. Echipa pe care o antrenează a învins în ultima partidă cu 4-1. PAOK Salonic mai are un pas până la cucerirea titlului de campioană. Meciul cu ARIS se va juca mâine de la ora 20:00.

Victorie uriașă pentru Răzvan Lucescu!

Fatih Terim, antrenorul celor de la Panathinaikos, a fost dat afară de greci după ce echipa sa a fost învinsă. Lucescu i-a grăbit demiterea „împăratului”. Antrenorul român se pregătește acum pentru meciul care îi poate aduce titlul din Grecia.

Presa din Grecia l-a ironizat pe Terim, despre care au spus că a fost trimis la pensie de antrenorul român: „Cine s-ar fi gândit acum câteva luni că Terim va fi terminat de Răzvan Lucescu?

Numai tatăl său, Mircea, a avut dreptate când prezicea că fiul său n-o să piardă prea des cu Terim în Grecia.

Nu s-a înșelat absolut deloc. Lucescu l-a protejat pe turc: l-a făcut pachet și l-a trimis să se bucure de pensie”, au scris cei de la iapopsi.gr, care au titrat: „Terim a fost mâncat, în sfârşit, de Lucescu”.

PAOK Salonic ocupă prima poziție în campionat cu 77 de goluri și poate deveni campioană. Asta dacă o învinge pe Aris în ultima etapă, indiferent de rezultatul marii rivale.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed