Dezvăluirea momentului făcută de Marius Șumudică! Tricolorul care tocmai a semnat contractul. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Marius Șumudică l-a dat de gol pe Denis Drăguș, jucător transferat sub formă de împrumut la Gaziantep, grupare în cadrul căreia a evoluat de 31 de ori. În tricoul turcilor, internaționalul a reușit să-și treacă în cont 14 goluri și două pase decisive.

Șumudică a dezvăluit faptul că atacantul ar fi dat curs ofertei celor de la Trabzonspor și ar fi fost achiziționat, în schimbul a două milioane de euro.

Dezvăluirea momentului făcută de Marius Șumudică!

Conform spuselor fostului antrenor de la Gaziantep, Drăguș ar fi semnat deja contractul cu gruparea din Turcia.

”O să spun, chiar dacă deranjez. Drăguș este cumpărat de Trabzonspor. Cred că a și semnat deja. Nu știu exact. Este cumpărat pentru poziția de vârf de atac. Drăguș marchează 15 goluri în campionatul Turciei din poziția de vârf de atac.

Când un club precum Trabzonspor plătește două milioane să te cumpere, te cumpără pentru poziția în care tu ai jucat sezonul respectiv. Ai jucat contra lui Trabzonspor și ai marcat contrat lor din poziția de vârf de atac.

Pentru mine, Drăguș nu poate juca bandă stânga niciodată. Poate juca, dar aportul lui este minim. El este vârf de atac, are explozie, viteză, libertate de mișcare!”, a spus Șumudică, potrivit Fanatik.

De-a lungul carierei sale, atacantul a mai evoluat în tricoul mai multor echipe precum Viitorul Constanța (n.r. actuala Farul), Standard Liege, Crotone, Genoa și Gaziantep.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed