Dinamo, în colaps! Transferurile pică pe bandă rulantă. Dezvăluiri incendiare din interior

Dinamo, în colaps! Transferurile cîinilor pică pe bandă rulantă. Sunt dezvăluiri incendiare din interior care nu le mai dau speranţe suporterilor că echipa din Ştefan cel Mare s-ar putea bate la promovare.

Dinamo are un nou administrator special, Vlad Iacob, dar şi un nou antrenor, Ovidiu Burcă. Totuşi, problemele cu jucătorii nu s-au rezolvat.

Dinamo, în colaps!

Noul administrator special, Vlad Iacob a promis ce nu au reuşit predecesorii săi. Să taie din datoriile de 8 milioane şi să ajungă la 1,8. Până la scamatoriile financiare, echipa din Ştefan cel Mare pierde jucători.

Andrei Marc nu a semnat cu Dinamo și nu s-a mai prezentat de câteva zile la antrenamentele de la Săftica. Şi nu este singurul. Nici jucătorul care aparţinea de FCSB, Ovidiu Horșia, nu şi-a mai făcut apariţia la antrenamente.

Horșia nu a putut să își obțină transferul gratis de la FCSB 2 la Dinamo, iar Andrei Marc s-a prezentat totuși la Săftica, dar apoi a decis să nu se mai ducă la niciun antrenament. Marc a luat această hotărâre după o discuţie cu noul administrator special, Vlad Iacob, conform prosport.ro.

Liga a doua începe pe 7 august, iar Dinamo nu are momentan un lot de jucători cu care să aibă pretenţii că se poate bate la promovare. Câinii joacă în prima etapă în deplasare cu nou promovata, Progresul Spartac, iar în runda a doua, Dinamo va juca în „Ștefan cel Mare” cu Oțelul Galați.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed