Avertisment pentru Elias Charalambous! Probleme mari pentru jucătorul care vine la FCSB. Actualul antrenor a spus clar

Avertisment pentru Elias Charalambous. Jucătorul care vine la FCSB are probleme mari. Dezvăluirile au fost făcute chiar de actualul antrenor.

Alexandru Musi (19 ani) a fost împrumutat până în această vară de FCSB la Petrolul. În actualul sezon, a marcat 5 goluri.

Avertisment pentru Elias Charalambous

Alexandru Musi revine în această vară laa echipa antrenată de Elias Charalambous, după ce împrumutul la Petrolul se încheie. Actualul antrenor al ploieștenilor, Laszlo Balint, este convins că tânărul jucător o poate ajuta pe campioană. Spune însă că mai are mult de lucrat.

” Eu zic că poate fi o opțiune foarte bună pentru FCSB. E un jucător cu o calitate foarte bună și are o ambiție fantastică să reușească. Cu siguranță va fi un alt nivel la FCSB, merge la o echipă campioană, care va participa în preliminariile Champions League.

Știe și el acest lucru, că trebuie să-și ridice nivelul. Am stat de vorba cu Musi câteva minute după meciul cu Poli Iași. I-am spus că îi doresc mult succes și că încă mai are nevoie de multă muncă să se impună la acel nivel. E conștient, are disponibilitate să facă asta, rămâne și ca cei de la FCSB să aibă încredere în el. 

Îi lipsesc multe (n.r. – râde), mai are mult de muncă, inclusiv pe faza defensivă, are mult de muncă și pentru a îmbunătăți jocul între linii. Una peste alta, ce e important – are un potențial foarte mare.”, a spus Laszlo Balint, potrivit gsp.ro.

Musi a jucat în actualul sezon în 39 de partide. A marcat 5 goluri și a oferit 4 pase decisive. Potrivit transfermarkt.com, cota de piață a fotbalistului este 650 de mii de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 46 de ani. Cauza morţii, învăluită în mister

Tragedie cumplită în fotbal. Fabian Caballero, fostul jucător al...

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul lui Răzvan Burleanu. Meci crucial pentru cei de la FCSB

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul...

Max Verstappen s-a dezlănţuit! Afirmaţii controversate la adresa şefilor din Formula 1. Nu i-a iertat după ce a fost pedepsit

Max Verstappen s-a dezlănţuit! Afirmaţii controversate la adresa şefilor...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed