Adrian Mititelu a decis soarta echipei! Revoluţie la FCU Craiova. Antrenorul cu care va forța revenirea în Superliga

Adrian Mititelu a decis ce va face în continuare. După ce FCU Craiova a retrogradat, mai mulți jucători au plecat de la echipă.

Acum, patronul a început deja pregătirile pentru noul sezon. A adus jucători și a decis cu ce antrenor ar vrea să colaboreze.

Adrian Mititelu aduce jucători la FCU Craiova

Adrian Mititelu a dat de înțeles după ce echipa a retrogradat că ar vrea să se retragă din fotbal, dar se pare că s-a răzgândit și a început curățenia. Mai mulți fotbaliști au plecat deja, iar în cel mai scurt timp vor urma și alții. 

Potrivit GSP.ro, antrenorul pe care îl vrea este Marius Croitoru, acesta urmând să aleagă singur cu cine vrea să colaboreze.

ProSport susține că nucleul va fi format din Negru, Padula, Sidibe, Pop, Albu, Blidar, Blănuță, Jibril, Baeten și Bauza. Totuși, ultimii ar putea pleca.

Oltenii ar putea apela la jucători de la echipa a doua. Miercuri, au semnat contracte portarul Pena, Biosan, jucătorii de bandă Crăciun și Ciucă, dar și atacantul Angelo Sârbu.

FCU Craiova a retrogradat la finalul sezonului asta după ce a a fost la un pas de play-off. 

„Eu sunt responsabil, eu sunt vinovat, eu am luat toate deciziile la echipă. Prin urmare, dacă există un vinovat, acela sunt eu. Altele au fost idealurile, planurile. Anul trecut, după ce am pierdut barajul de Conference League, nu ne gândeam că nu vom juca în play-off anul acesta. S-a întâmplat și mai grav. O sarabandă de erori și greșeli, suntem unde nici dușmanii noștri nu se gândeau că vom fi. Echipa asta, la cum a jucat, nu merita să rămână în Liga 1 .„, spunea șeful oltenilor după meciul cu Hermannstadt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 46 de ani. Cauza morţii, învăluită în mister

Tragedie cumplită în fotbal. Fabian Caballero, fostul jucător al...

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul lui Răzvan Burleanu. Meci crucial pentru cei de la FCSB

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul...

Max Verstappen s-a dezlănţuit! Afirmaţii controversate la adresa şefilor din Formula 1. Nu i-a iertat după ce a fost pedepsit

Max Verstappen s-a dezlănţuit! Afirmaţii controversate la adresa şefilor...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed