Plecări masive de la o echipă din Superliga! Au anunţat clubul că nu mai vor să continue. Un jucător important revine la FCSB

Plecări masive de la o echipă din Superliga! Jucătorii nu se mai află sub comanda lui Laszlo Balint. Un jucător important se întoarce la FCSB. Tehnicianul a oferit toate detaliile în direct.

Lupii galbeni au terminat acest sezon de play-out pe poziția a 5-a, care le asigură loc în prima ligă din România. Totuși, clubul s-a despărțit cu patru dintre jucători.

Plecări masive în Superliga! Un jucător important se întoarce la FCSB

Laszlo Balint a vorbit despre parcursul pe care Petrolul l-a avut în acest sezon de play-out. Cu toate că nu au existat emoții de retrogradare, echipa a rămas fără patru jucători importanți, pe care tehnicianul speră să îi înlocuiască imediat.

„Mi-aș fi dorit să fim altfel la ultima etapă (n.r. – 0-2 cu Poli Iași), să emitem pretenții pentru câștigarea punctelor, dar s-a văzut diferența la nivelul motivației jucătorilor. Indiferent cât de mult aș fi apăsat eu pe acest aspect, cei de la Iași aici ne-au bătut. Am terminat sezonul fără emoții, dar trebuie să reușim să completăm lotul.

Ne-au părăsit câțiva jucători care au fost foarte importanți în acest sezon: Jair, Meijers, Irobiso, Musi sunt plecările certe din acest moment. Vrem să alegem cât se poate de bine, e foarte important ca jucătorii care vor veni să ajungă aici cu atitudinea necesară, cu acea foame necesară pentru a reuși să scoatem maximum din fiecare partidă. Se anunță un sezon greu, mai greu decât a fost acesta”, a declarat Balint, la gsp.ro.

„Și-au manifestat dorința de a-și continua cariera la alte cluburi”

„Jair e la final de contract, i s-a făcut ofertă de prelungire, atât lui, cât și lui Meijers. Din păcate pentru noi, ambii și-au manifestat dorința de a-și continua cariera la alte cluburi. Probabil caută și ei alte provocări.

Am stat de vorbă cu Bart, e de 4 ani la club, iubește foarte mult echipa, e într-o relație bună cu suporterii, dar are nevoie de altă provocare. E de apreciat, au anunțat clubul, sunt jucători care și-au făcut datoria pentru Petrolul.

Alexandru Ișfan este împrumutat la noi pentru încă un sezon. Poate crește foarte mult, are un potențial mult mai mare decât ce a arătat în ultima perioadă. Trebuie să muncească foarte mult în perioada de pregătire. E un jucător cu calități foarte bune și ar fi păcat să nu le arate”, a mai explicat Balint, pentru sursa menționată.

Jucătorii plecați din lot

Bart Meijers este fundașul central care a bifat în total 117 meciuri în tricoul Petrolului. Acesta face parte din lot încă din 2020.

Jair, mijlocaș central, a bifat 75 de partide pentru Petrolul, în două sezoane. A reușit să înscrie 10 goluri și să ofere 9 pase decisive.

Alexandru Musi, mijlocaș ofenziv, s-a aflat la club sub formă de împrumut, de la FCSB, timp de un sezon. Acesta se va întoarce la roș-albaștrii după ce a reușit să înscrie 5 goluri și să ofere 4 pase decisive, toate în 39 de apariții.

Christian Irobiso, atacant, se află la lupii galbeni încă din sezonul 2022/2023, sub formă de împrumut de la Al-Ula, Arabia Saudită.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed