Vestea momentului despre Radu Drăgușin! Ce este obligat să facă antrenorul lui Tottenham. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Deși Tottenham nu s-a putut impune în duelul contra celor de la Manchester City, scor final 0-2, Radu Drăgușin s-a putut bucura de deplina șansă pe care i-a oferit-o antrenorul Ange Postecoglou! Fundașul român a fost integralist bifând cel de-al treilea meci al său din postura de titular.

Micky Van de Ven a fost utilizat în flancul stâng al apărării, în timp ce la centru a evoluat cuplul Romero – Drăgușin. Stoperul român a dat dovadă de câteva intervenții spectaculoase în fața marelui Erling Haaland.

Vestea momentului despre Radu Drăgușin!

Internaționalul a strălucit în minutul 45 al duelului, când a respins cu capul de pe linia porții un șut expediat de Bernardo Silva.

Football London a apărut, la scurt timp, cu o primă reacție. Englezii se întreabă care va fi viitorul fundașului la Spurs, având în vedere că Drăgușin profită de orice ocazie și nu ratează să se afirme în teren.

„După ce a avut parte de un timp limitat pe teren în urma transferului la Tottenham de la Genoa, acesta a fost momentul (n.r – cel în care respinge șutul lui Bernardo Silva) de care avea nevoie Drăgușin. Un jucător care își dorește să devină titular la Spurs în viitor.

Rămâne de văzut dacă Drăgușin va rămâne în primul 11 al lui Tottenham și pentru meciul cu Sheffield United, de duminică. Și dacă Postecoglou va alege să îl păstreze pe Micky van de Ven în flancul stâng al apărării. Ori îl va trece în centru. Drăgușin a arătat însă că merită să fie titular. După un meci excelent împotriva liderului din Premier League.

”Poate fi o adevărată forță pentru Tottenham!”

Din sezonul următor ar trebui să existe mai multe șanse la titularizare pentru Drăgușin. Tottenham are nevoie de un singur punct în ultima etapă pentru a se califica în Europa League. Iar pentru el vor mai fi oportunități și în Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei.

Totuși, competiția în care Drăgușin vrea să joace săptămână de săptămână este Premier League. Destrămarea cuplului format din Romero și Van de Ven va fi incredibil de complicată, însă Drăgușin a demonstrat tuturor contra lui Manchester City că poate fi o adevărată forță pentru Tottenham în anii ce vor urma din Premier League.

Postecoglou ar putea avea o dielmă serioasă în sezonul viitor când va trebui stabilită linia defensivă!”, au scris londonezii.

Duminică, de la ora 18:00, Tottenham vor efectua deplasarea pe terenul ultimei clasate, Sheffield United. Londonezii vor disputa ultima partidă a stagiunii curente din Premier League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed