Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţul momentului după victoria uriaşă a celor de la PAOK Salonic: ‘Nu ne dădeau nicio șansă’

PAOK Salonic s-a impus indubitabil în duelul cu Panathinaikos, scor 4-1 și s-a propulsat în vârful clasamentului competiției din Grecia, chiar înainte de ultima etapă! Mai trebuie doar victoria în fața rivalei Aris, pentru ca Răzvan Lucescu să fie declarat campion.

PAOK a profitat și de eșecul celor de la AEK Atena pe terenul lui Olympiakos, fiind cu un pas mai aproape de a câștiga cel de-al patrulea titlu din istoria clubului. Antrenorul formației a oferit o primă reacție despre șansele echipei sale și a transmis un mesaj categoric constatatorilor.

Anunţul momentului după victoria uriaşă a celor de la PAOK Salonic!

Răzvan Lucescu le-a mulțumit suporterilor care au asigurat atmosfera pe teren. Mai mult de atât, antrenorul român nu se gândește la titlu și îi sfătuiește pe elevii săi ”să nu se îmbete cu apă rece” înainte de ultima etapă a stagiunii curente.

„Fiecare dintre cele trei meciuri ale noastre cu AEK, Olympiakos și Panathinaikos a avut aceeași intensitate, dificultate și presiune. Sunt echipe la fel de bune, cu jucători de calitate care luptă pentru primele locuri.

Mi-aș fi dorit să încheiem jocul mai repede (n.r. cu Panathinaikos), la fel ca în meciul cu Olympiakos. Am pornit cu un dezavantaj de puncte, a trebuit să recuperăm, nu ne-au dat nicio șansă.

Am ajuns aici pas cu pas. Ne-am asigurat deja locul 2 și calificarea în cupele europene, acum ne pregătim pentru ultimul meci și vom vedea ce va aduce. Ne vom pregăti bine, trebuie să fim echilibrați, să rămânem umili.

Nu trebuie să schimbăm ce am făcut bine. Sunt mândru de munca pe care am realizat-o aici, alături de jucători. Ar fi ceva incredibil pentru istoria noastră (n.r. PAOK să câștige titlul). Vă puteți da seama după felul în care au reacționat fanii!”, a precizat, potrivit metrosport.gr, Răzvan Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed