Vestea momentului despre Simona Halep! O cunoscută jucătoare şi-a îndeplinit visul. Mesaj de ultim moment pentru româncă

Vestea momentului despre Simona Halep! O cunoscută jucătoare de tenis şi-a îndeplinit visul după ce s-a antrenat cu românca. Mesaj de ultim moment pentru fosta campioană de la Roland Garros.

Simona Halep nu a beneficiat de un wild-card la turneul de Grand Slam anul acesta. Sportiva va participa la o altă competiție care se va defășura tot la Paris, WTA Trophee Clarins.

Vestea momentului despre Simona Halep!

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, constănțeanca nu a putut juca meciul cu McCartney Kessler (24 de ani, 123 WTA). Halep a reușit doar să se antreneze marți seară și a făcut-o în compania unei jucătoare experimentată din Hexagon, Alize Cornet (34 de ani, 99 WTA).

Deși de află pe final de carieră, Cornet s-a bucurat de un wild-card pentru French Open.
Alize a postat pe social media un scurt filmuleț de la antrenament. Sportiva a scris și un mesaj extrem de frumos legat de Halep.

”Lista dorințelor pe final de carieră: să joci cu Simona Halep pe Philippe Chatrier”, este mesajul postat de Cornet.

Franțuzoaica a fost una dintre sportivele care au susținut-o pe Haelp în perioada în care aceasta era suspendată pentru dopaj.
Roland Garros este programat în perioada 26 mai – 9 iunie 2024. Marți, 14 mai, a fost publicată și lista jucătoarelor invitate pe tabloul de calificări, dar și pe cel principal.
Organizatorii au ales șase sportive din Franța, una din Australia și una din SUA:

Alize Cornet
Fiona Ferro
Elsa Jacquemot
Kristina Mladenovic
Chloe Paquet
Jessika Ponchet
Ajla Tomljanovic
Sachia Vickery.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed