Simona Halep nu se dezminte! Ce a făcut după ce a ajuns la Paris. Imagini virale postate de campioana noastră / Foto

Simona Halep nu se dezminte. Fostul lider mondial trage tar la antrenamente înainte turnului de la Trophee Clarins, care se dispută, pe zgură, în intervalul 13 – 19 mai 2024.

Și-a făcut însă timp să se plimbe și pe străzile din Paris, așa cum face de fiecare dată, și a postat câteva imagini pentu fanii săi.

Imaginile postate de Simona Halep după ce a ajuns în Franța

Simona Halep se află de câteva zile la Paris, undee joacă la Trophee Clarins. Românca a spus în repetate rânduri că acesta este locul său preferat și nu ratează niciodată oportunitatea de a vizita diferite obiective turistice. De această dată a ales să posteze o fotografie cu Turnul Eiffel.

Constănțeanca a fi trebuit să debuteze, astăzi, dar meciul din primul tur cu McCartney Kessler, numărul 123 mondial, a fost amânat din cauza ploii. 

„Ea nu putea avea parte de o tragere la sorți mai rea pentru turneul din Franța. Dacă va ajunge în turul 2, Simona Halep se va confrunta cu Emma Navarro. Aceasta se află în TOP 25 mondial și este cap de serie. Pe lângă revirimentul lui Danielle Collins, Navarro a fost printre cele mai bune patru jucătoare din SUA în ultimul an. Vânează puncte pentru a ajunge la Jocurile Olimpice.

Dar Halep trebuie să se lupte cu o altă sportivă americană în ascensiune: McCartney Kessler, care se îndreaptă spre TOP 100 WTA. Deci nu va fi un drum ușor în niciun caz”, a scris tennisuptodate.com.

Simona Halep va juca mâine al doilea meci de după revenirea în circuit. A fost suspendată pentu dopaj, dar TAS i-a redus pedeapsa la 9 luni. Imediat a primit un wild-card pentru turneul de la Miami, unde a fost învinsă în primul tur de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

Apoi a mai primit invitații, dar nu a mai jucat. A suferit o ușoară accidentare, apoi a transmis că vrea să se antreneze mai mult pentru a fi în formă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed