Fiul lui Rivaldo a revenit în Liga 1. A fost prezentat de CSU Craiova

Oltenii l-au prezentat oficial pe Rivaldinho, fiul cunoscutului Rivaldo. Fotbalistul a decis să revină în Liga 1 dup[ ce a mai jucat la Dinamo și Viitorul Constanța. Până acum, oltenii i-au mai legitimat pe Raul Silva şi Ivan Martic.

”Bem-vindo, Rivaldinho! Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Rivaldo Vítor Mosca Ferreira Júnior, cunoscut sub numele de „Rivaldinho”. Noul nostru jucător a semnat un contract valabil pentru 2 ani.

În vârstă de 27 de ani, Rivaldinho a îmbrăcat ultima dată tricoul formației KS Cracovia, grupare la care a reușit să câștige Cupa și Supercupa Poloniei. De asemenea, brazilianul are trofee câștigate și în România: Cupa Ligii cu Dinamo București și Cupa României cu FC Viitorul. Mult succes în tricoul Științei!”, a transmis Universitatea Craiova, pe Facebook.
Rivaldinho a ajuns prima dată în România în 2017, la Dinamo. După un sezon a plecat la Levski Sofia. S-a întors în România la Viitorul Constanța, iar după un an și jumătate pleca la KS Cracovia, în Polonia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed