Gigi Becali a primit ordin! De ce nu trebuie să ia jucători de la FCU Craiova. Ilie Dumitrescu s-a dezlănţuit în direct

FCU Craiova nu s-a putut impune în duelul cu FC Hermannstadt, 1-3, și a retrogradat în eșalonul secund! Dacă ar fi câștigat duelul de pe teren propriu, contra sibienilor, oltenii s-ar fi calificat la baraj, în locul celor de la FC Botoșani.

Ilie Dumitrescu este de părere că FCU Craiova a ratat obiectivul menținerii în Liga 1 din cauza componenților lotului lui Eugen Trică. S-a declarat extrem de nemulțumit de atitudinea din teren a jucătorilor care au părut că nu le-a păsat de retrogradarea unui club cu finanțe majore.

De ce nu trebuie să ia jucători de la FCU Craiova!

Ilie Dumitrescu a nominalizat jucătorii care au eșuat în a îndeplini obiectivul trasat la începutul stagiunii curente.

Fosta vedeta a Stelei l-a sfătuit pe Gigi Becali să nu investească în William Baeten, jucător care a contribuit, indubitabil, la eșecul alb-albaștrilor.

„Când ai un nucleu important de jucători, nu ai cum să te prezinți așa la joc. Nu cred că trebuia neapărat antrenor. Mai este și de jucători, sunt momente în care mai sunt 3-4 meciuri, iar jucătorii trebuie să scoată echipa fără niciun antrenor la nivelul ăsta. Nu cred că există nicio scuză.

Eu, dacă aș fi conducător de club, nu aș investi în niciun jucător care a dus o echipă în Liga 2. Eu nu aș investi în niște jucători care au retrogradat o echipă. Cumva, mie îmi dă cu virgulă, un nucleu important de jucători, Bahassa, Bauza, Blănaru, Van Durmen, Baeten, Achim, câți jucători sunt acolo, să retrogradeze o echipă. Îți trebuie antrenor să intri să joci puțin?

Antrenorul este extrem de important, dar sunt meciuri în care poți să joci. De ce îți trebuie antrenor să ajuți apărarea atunci când se pierde mingea? Îți trebuie antrenor sau e de educație? În momentul când se pierde mingea trebuie să mergi pe teren?

În fotbalul mare, educația profesională a unui jucător e imaculată și există reflex când se pierde mingea. Eu i-am văzut cum se opreau și stăteau cu mâna în șold. Mergeau pe teren când se pierdea mingea!”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Declarațiile lui Gigi Becali

”Îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU – FCSB? Așa a zis Mititelu?”, a admis Gigi Becali.

FCU Craiova și FC Voluntari sunt cele două formații care au retrogradat în eșalonul secund.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed