Gică Hagi a trecut la ameninţări! Şi-a ieşit din minţi după ce Farul a fost egalată în prelungiri : ‘Mă doare mult’ + Urmează epurări masive

Gică Hagi și-a ieșit din minți la finalul meciului pe care echipa sa l-a condus cu 3-0, dar pe care nu a reușit să-l câștige. CSU Craiova a găsit forța să revină și a egalat.

Marinarii au rata șansa de a termina sezonul pe podium, dar și de a ajunge la barajul pentru Conference League.

Gică Hagi și-a atacat jucătorii

„Fotbalul te pedepsește. În momentele importante nu am fost acolo. Nu suntem o echipă. 60 de minute am jucat ca o echipă și a mers. Dar schimbările nu au adus puterea pe care trebuiau să o aducă. Tot ce s-a făcut anul acesta s-a pierdut acum. Dacă am fi învins nu eram la mâna noastră, dar rămânea prestația echipei, care a jucat extraordinar 60 de minut. Cei care intră trebuie să aducă un plus.

Cei care au intrat n-au fost pregătiți pentru ritmul și intensitatea jocului. Nu e nicio mulțumire.  

Am a jucat bine, am construit, defensiv jucătorii au alergat cum trebuia, dar cei care au intrat nu au adus nimic. Au venit apoi acele greșeli mari. Unii au rămas datori, nu și-au făcut treaba și s-a văzut. 

Și eu mai fac schimbări greșite, nu am fost inspirat. Voi reflecta, sper să le ghicesc în viitor. Va fi un raport, evaluare şi va trebui să schimbăm ceva.

Nu toți au fost cum trebuiau să fie. Am avut 4 meciuri aici când ne-au egalat aici și era să nu intrăm în play-off. Numai în pielea mea să nu fi. 

 Toate momentele importante le-am pierdut. Mă doare mult, dar asta e. Toţi jucătorii pe care i-am luat erau jos. I-am adus sus și cu unii nu mă mai înțeleg. E frumos, e bine la Farul, e cald”, a spus Hagi dup meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 46 de ani. Cauza morţii, învăluită în mister

Tragedie cumplită în fotbal. Fabian Caballero, fostul jucător al...

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul lui Răzvan Burleanu. Meci crucial pentru cei de la FCSB

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul...

Max Verstappen s-a dezlănţuit! Afirmaţii controversate la adresa şefilor din Formula 1. Nu i-a iertat după ce a fost pedepsit

Max Verstappen s-a dezlănţuit! Afirmaţii controversate la adresa şefilor...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed