Adrian Mititelu face curăţenie la FCU Craiova! Decizie radicală după retrogradarea din Superliga. Jucătorii care au plecat deja de la echipă

Adrian Mititelu face curăţenie la FCU Craiova! Decizie radicală după retrogradarea din Superliga. Jucătorii care au plecat deja de la echipă. Patronul echipei alb albastre a făcut deja anunţul oficial.

Echipa lui Adrian Mititelu s-a despărţit de către doi dintre jucătorii de bază din acest sezon. Este vorba despre Yassine Bahassa, Van Durmen şi Vlad Achim.

Adrian Mititelu face curăţenie la FCU Craiova!

Anunţurile oficiale au fost deja făcute de către oamenii lui Adrian Mititelu. Yassine Bahassa s-a despărțit de FCU Craiova, la o zi după retrogradarea echipei în Liga 2. FCU Craiova a retrogradat în Liga 2, după ce a pierdut meciul cu Hermannstadt, scor 1-3, în ultima etapă a play-out-ului de Superliga. .

FCU Craiova a anunțat despărțirea de Yassine Bahassa prin intermediul unei postări pe rețelele sociale. ”Mulțumim, Yassine Bahassa! Contractul dintre FCU 1948 și Yassine Bahassa a ajuns la final. Mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului și îi dorim mult succes pe viitor!”, a transmis FCU Craiova, pe Instagram.

 

Pe lângă Bahassa, de la FCU Craiova au pelca deja, în mod oficial şi veteranii Vlad Achim şi Benjamin Van Durmen.

„Mulțumim, Benjamin Van Durmen!
Contractul dintre FCU 1948 și Benjamin Van Durmen a ajuns la final.
Mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului și îi dorim mult succes pe viitor”, este anunţul de pe pagina oficială de facebook a clubului.

„Mulțumim, Vlad Achim! Contractul dintre FCU 1948 și Vlad Achim a ajuns la final. Mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului și îi dorim mult succes pe viitor”, anunţă craiovenii. Nu vor fi singurele despărţiri la FCU Craiova. Deja băiatul lui Adrian Mititelu a anunţat că Juan Bauza şi William Baeten vor pleca de la echipă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed