Lovitură totală pentru Edi Iordanescu! Un alt tricolor are mari probleme. Ratează EURO 2024

Lovitură totală pentru selecționerul Edi Iordanescu! Un alt tricolor are mari probleme în urma unei accidentări. Jucătorul riscă să rateze EURO 2024. Asta după ultimele informaţii extrem de grave care tocmai au venit.

Edi Iordănescu mai are foarte puțin timp la dispoziție să definitiveze lotul pentru EURO 2024. Acesta nu se mai poate baza pe unii dintre cei mai buni fotbaliști, care s-au accidentat chiar înainte de startul turneului final din Germania.

Lovitură pentru Edi Iordănescu!

Șansele de a avea un lot puternic pentru EURO 2024 scad pe zi ce trece. Accidentările se țin lanț iar selecționerul nu se mai poate baza pe o parte din jucători. După Olimpiu Moruțan și George Pușcaș, numele lui Deian Sorescu, unul dintre cei mai în formă sportivi, apare pe lista celor indisponibili.

Acesta a acuzat dureri musculare puternice în timpul meciului de la echipa sa de club, Gaziantep FK și a fost scos de pe teren, conform prosport.ro.

Medicii i-au făcut un RMN lui Sorescu și așteaptă rezultatul. Iordănescu speră să nu fie o accidentare gravă care să îi pună în pericol prezența la turneul final. Olimpiu Moruțan, a primit un verdict dur. Românul a fost operat după ce a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile. Mijlocașul nu se va recupera în timp util pentru a putea face parte din lotul echipei naționale.

Nici situația lui George Pușcaș nu este bună. Atacantul celor de la Bari s-a accidentat la mână dar speră că nu va fi nevoie de o operație.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed