Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi! Ar putea desfiinţa FCU Craiova după retrogradare: ‘E o lovitură fatală’ + Anunţuri dureroase ale patronului echipei alb-albastre

Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi! Ar putea desfiinţa FCU Craiova după retrogradare. Echipa alb-albastră a pierdut, scor 1-3, contra celor de la Hermannstadt. Patronul echipei era extrem de supărat.

La finalul meciului, Adrian Mititelu era dărâmat. A spus că ar putea să desfiinţeze FCU Craiova. Asta după ce echipa a retrogradat din Superliga.

Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi!

„După cum am jucat în ultimele 7-8 meciuri nu meritam să ne salvăm. Dacă e un vinovat, eu sunt. Sunt responsabil pentru situaţia echipei. Sunt 19 ani de muncă şi 7 ani în seria nouă a echipei. Altele au fost idealurile şi planurile. Nu ştiu ce să spun, sunt multe explicaţii. Nu ne mai pot ajuta.

O sarabandă de erori şi greşeli. Nici duşmanii noştri nu sperau la asta. Noi singuri am ajuns aici. Am pierdut busola şi pe fond de presiune şi de stres am făcut greşeli după greşeli. E o seară neagră. Am simţit de săptămâna asta că ăsta e ultimul meci. Presimţeam acest rău. Vom anunţa zilele viitoare anunţul acestei echipe. Este un şoc, am pus foarte mult suflet şi bani. Suntem îngenuncheaţi şi într-un moment de cotitură”, a spus Adrian Mititelu, la finalul meciului.

Patronul celor de la FCU Craiova nu s-a oprit aici. „Dacă ai mai multe vedete decât jucători care trag aşa se întâmplă. Au fost multe greşeli, nu vreau să mă joc cu cuvintele. Am făcut greşeli după greşeli, nu ştiu ce se va întâmpla. E o retrogradare care mi se poate imputa. Suporterii au tot dreptul să mă înjure, dar nu de familie.

Au dreptul să mă blameze. Am intrat într-o debandată, nu mai recunosc jucătorii. Nu am vrut să îi jignesc. au fost mici reproşuri. Cei din garda veche sufereau foarte mult. Am făcut mişcări greşite. au avut cpndiţii de primele 4-5 locuri. Au avut tot ce au vrut ei, nu le-a lipsit nimic. Suferinţa e mare. Şi aşa presiunea din oraş cu echipa asta mai bine organizată şi mai susţinută. Nu mă pot pune financiar cu domnul Rotaru. a trebuit să fac eforturi deosebite să mă ţin de ei. Această retrogradare poate fi fatală. Am discuţii în familie, au şi ei dreptate.

Am adus 12-13 milioane în club de la revenire, fără infrastructură. A trebuit să vând terenuri cu preţ mult mai mic să am lichidităţi. Lucrurile nu mai pot continua aşa. Sunt eu iubitor de fotbal, dar e greu şi pentru noi. Sunt multe posibilităţi. E o seară grea. Îmi pun întrebări, pentru ce să mai duc lupta. E o lovitură fatală pentru noi. Vom comunica decizia. Îmi pare rău pentru fanii care au aşteptat atâţia ani. Dacă va fi să continuăm nu mai continuăm ca până acum. Nu ataci familia”, a mai spus patronul echipei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed