Ionuţ Gurău şi-a ieşit din minţi! Era dărâmat după retrogradarea lui FCU Craiova: ‘Îi înţeleg şi pe suporteri, e normal să fie supărare mare’ + Ce le-a transmis Adrian Mititelu în vestiar

Ionuţ Gurău şi-a ieşit din minţi! Era dărâmat după retrogradarea lui FCU Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu avea nevoie de victorie cu Hermannstadt, dar a pierdut, scor 1-3, şi a retrogradat.

Ionuţu Gurău nu-şi poate explica de ce FCU Craiova a retrogradat din Superliga. Şi-a atacat unii colegi, din cauza prestaţiei extrem de slabe.

Ionuţ Gurău şi-a ieşit din minţi!

„A rămas Mino Sota singur şi a dat primul gol. Apoi, al doilea gol la fel. Adversarul singur în 6 metri, ce să mai spun. Suntem echipa cu cele mai multe goluri primite. Trag un semnal de alarmă. Te gândeşti să nu iei goluri, dar atât am putut să fac. Am dat tot ce am avut pentru această echipă. Îi înţeleg şi pe suporteri, e normal să fie supărare mare”, a spus Ionuţ Gurău, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Ionuţ Gurău a dezvăluit ce a făcut Adrian Mititelu în vestiar, la finalul meciului. „Echipa asta a promovat în Liga 1 din liga a patra. Nu pot să accept că am retrogradat după doar 3 ani la ce echipă, jucători şi condiţii. Patronul a avut un discurs colectiv. Nu ştia ce soluţii să mai găsească. Să vedem care şi cum va rămâne şi să o luăm de la capăt”, a mai spus Gurău, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed