Rivala Simonei Halep rupe tăcerea! Anunțul făcut după 4 zile. Ce a spus sportiva / Foto

Rivala Simonei Halep rupe tăcerea. Anunțul făcut la 4 zile după ce s-a spus că s-a retras din tenis. Toată lumea era îngrijorată de faptul că jucătoarea de tenis nu a mai vorbit absolut deloc.

Din acel moment, jurnaliștii dar și cei de la WTA au încercat să o contacteze, dar aceasta nu a fost de găsit. Acum a reacționat printr-o postare pe contul său de Instagram.

Rivala Simonei Halep rupe tăcerea

Camila Giorgi (32 de ani, 116 WTA) a hotărât să pună capăt carierei, scria presa internațională. Jucătoarea de tenis nu a făcut însă nicio declarație timp de 4 zile în care nimeni nu a putut să o contacteze. A avut telefonul închis, la fel și antrenorul, dar și tatăl ei.

S-a speculat chiar că ar fi fugit din Italia pentru că ar fi avut probleme cu legea.

După 4 zile, sportiva a postat un mesaj pe contul de Instagram în care spune că în zilele următoare va lămuri situația. Cea mai bună clasare a Camilei Giorgi a fost locul 26, în 2018. De-a lungul carierei a câștigat 4 titluri WTA.

”Aveți încredere în acest cont pentru informații reale. Sunt fericită să vă anunț oficial că m-am retras din cariera de jucătoare de tenis. Sunt recunoscătoare pentru sprijinul vostru. Voi păstra toate amintirile frumoase. Au apărut multe zvonuri neadevărate despre planurile mele de viitor, așa că voi dezvălui mai multe informații aici. E o bucurie să-mi împart viața cu voi și să continuăm această călătorie împreună. Cu multă dragoste, Camila”, a scris Giorgi, pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed