Gigi Becali l-a distrus pe Costel Gâlcă! De ce l-a dat afară acum 9 ani: ‘Spuneţi, mă, adevărul’ + Va fi un scandal uriaş

Gigi Becali l-a distrus pe Costel Gâlcă! S-a aflat de ce l-a dat afară pe Costel Gâlcă acum 9 ani. În 2025, FCSB lua penultimul titlu, după o etapă norocoasă, în care a fost ajutată de către Oţelul.

Costel Gâlcă s-a lăudat, în mai multe rânduri, că el a fost cel care a plecat de la FCSB. Gigi Becali a spus clar. Lucrurile nu au stat deloc aşa.

Gigi Becali l-a distrus pe Costel Gâlcă!

Mai mult, Gigi Becali a spus clar. Făcea echipa din puşcărie şi în 2025, atunci când era antrenor Costel Gâlcă. A dezvăluit de ce a pelcat Gâlcă de la echipă.

În meciul decisiv, cu Poli Iaşi, Gâlcă nu l-a băgat în echipă pe Raul Rusescu, preferatul său. „De aia a plecat Gâlcă. El spune că el a plecat. Nu e aşa. Nu i s-a mai prelungit echipa. Am făcut echipa împreună şi apoi nu a mai fost Raul pe teren. Eu făceam schimbările din puşcărie cum să facă el echipa. Adevărul să fie adevăr, spuneţi, mă, adevărul”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Gigi Becali îl laudă şi acum pe Raul Rusescu. I-a apreciat mereu calităţile fostului său atacant. „Rusescu juca din talent, din execuţii. Ar face faţă că se demarca bine”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed