Gigi Becali s-a dezlănţuit! Ce a spus după ce FCSB a luat titlul: ‘Nu e meritul meu, nu sunt eu antrenorul’ + De ce a revenit pe stadion după aproape 4 ani

Gigi Becali s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a spus după ce FCSB a luat titlul. Chiar dacă noua campioană a fost învinsă de CFR Cluj, sărbătiarea nu a fost umbrită pe Arena Naţională. Mai mult, latifundiarul din Pipera era mulţumit şi de jocul din această seară.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut. A spus de ce se bagă peste antrenor. Spune că doar aceasta poate fi strategia câştigătoare.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

„Am zis să vă onorez. Ca să mă laud eu, nu vreau. Nu e meritul meu, nu sunt eu antrenorul. Eu nu am fost la echipă de 2-3 ani. O să fac aşa un bilanţ. Trebuie să vă contest pe voi. 9 ani au fost la egalitate de puncte sau pe locul 2. Record de audienţă pe stadion am avut şi calificări în cupele europene, încasări.

11 milioane, 10, 9. Cine a mai făcut asta. Aşa cum am fost eu. Glumesc eu să vă placă vouă. Nu accept ca eu să dau banii şi să vină un antrenor şi să facă ce vrea el. Când mănâncă bătaie tot ia bani. Atunci, lasă să comand eu. Antrenorul ia şi banii şi prime, mănâncă şi bătaie”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Gigi Becali a spus de ce a revenit pe stadion şi planul uriaş pe care îl are. Vrea să facă achiziţii masive pentru a forţa calificarea în grupele Champions League. „Familia, nevasta, fetele, ginerele mi-au spun să vin la meci. Am zis să vin la meci cu călugării, cu fraţii mei. am curăţat toată loja. Rezultatul nu e problemă. Jocul mi-a plăcut, am fost mai buni. Echipa care nu mai are motivaţie. Îmi pare rău că nu l-am putut ajuta pe Hagi. Problema e ce faci mai departe.

Eu nu vreau ca să fiu campion doar ca titlu. Vreau Liga Campionilor că degeaba iau campionatul. Alibec a spus că are ofertă şi de la Gică. A spus că dacă nea Gigi îmi dă 20 de mii vine. O să vină 2-3 atacanţi. Coman va fi în preliminarii”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed