Simona Halep a dat marea lovitură! Investiţia uriaşă a româncei. Detalii incendiare din interior

Simona Halep a dat marea lovitură! Investiţia uriaşă a româncei. Mai mult, ies la iveală detalii incendiare din interior.

Simona Halep a dat marea lovitură în tenis. Doar din sport a pus mâna pe 39.663.297 de euro. Totuşi românca are mai multe planuri.

Simona Halep a dat marea lovitură!

Cea mai bună jucătoare din România a investit în jur de 600.000 de euro, potrivit estimărilor specialiștilor, într-o casă pe care a construit-o în Constanța, orașul ei natal. Construcția imobilului a început în 2015 și a fost finalizată în vara anului trecut.

Dar asta nu e tot. Halep a pus mâna şi pe un hotel pe litoral. Acesta este situat în Mamaia, chiar lângă Aqua Magic. Hotelul, inaugurat pe 29 aprilie 2021, are 20 de apartamente, fiecare cu o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați.

Proprietatea Simonei Halep se bucură de succes și datorită poziționării, fiind la doar câteva sute de metri de plajă. Fiecare apartament cuprinde un living, un dormitor, o baie şi o bucătărie. Cu tot cu balcon, apartamentul are o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi. Nicolae Halep, fratele şi noul manager al Simonei Halep a dezvăluit că preţurile variază între 700-800 de lei, în minivacanţa de Paşte, şi 900-1200 de lei în perioada de vârf a sezonului pe Litoral. Anul trecut, în mai puţin de 12 de ore au fost închiriate 12 apartamente, conform adevărul.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed