CSU Craiova îşi vinde vedeta în Iran! Decizie incredibilă a lui Mihai Rotaru. Câţi bani va încasa

CSU Craiova îşi vinde vedeta în Iran! Decizie incredibilă luată de către finanţatorul oltenilor, Mihai Rotaru. S-a aflat şi câţi bani va încasa pe Gustavo.

După un start prost de sezon, în care au obţinut trei egaluri în trei partide, cei de la CSU Craiova au decis să-şi vândă vedeta.

CSU Craiova îşi vinde vedeta în Iran!

Unul dintre cei mai buni jucători ai lui CSU, Gustavo Vagenin va pleca pentru a treia oară de la echipă. A mai plecat şi în 2018 şi în 2020. Acum, oltenii îi daz drumul să plece în Iran, dar numai după returul cu Vllaznia, meci din cadrul turului doi al calificărilor pentru grupele Conference League, conform prosport.ro.

Negocierile au decurs foarte bine, conform sursei citate, iar finanţatorul lui CSU a acceptat  oferta pentru Gustavo. Patronul va încasa peste 200.000 de euro în schimbul cedării brazilianului.

Se pare că formaţia din Iran la care va pleca Gustavo este Tractor FC. Aceasta a terminat sezonul trecut de campionat pe locul 13, cu doar 31 de puncte. Lotul acestora este evaluat la 7,7 milioane de euro, iar cel mai valoros jucător este portughezul Ricardo Alves, venit în această vară de la Kairat Almaty, contra aceleiași sume pe care CSU Craiova o va primi în schimbul lui Gustavo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed