Dinamo îşi aduce portar din Georgia! Vrea să promoveze cu un gafeur de profesie. A luat 7 goluri în trei meciuri

Dinamo îşi aduce portar din Georgia! Echipa din Ştefan cel Mare vrea să promoveze cu un gafeur de profesie. Goalkeeperul a luat 7 goluri în ultimele trei meciuri şi a fost trecut pe linie moartă de fosta echipă.

Ovidiu Burcă a fost numit antrenor la Dinamo după ce noul administrator special al „câinilor”, Vlad Iacob, a venit la echipă.

Dinamo îşi aduce portar din Georgia!

Până acum Dinamo i-a adus pe Vali Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu și Vasile Buhăescu. Urmează să ajungă în Ştefan cel mare şi portarul gruzin, Lazare Kupatadze, cel care tocmai şi-a reziliat contractul cu cei de la Dinamo Batumi, conform digisport.ro.

Cotat la 300.000 de euro, Kupatadze evolua pentru echipa din Georgia din luna ianuarie a anului 2021. Portarul a fost titular în poarta lui Batumi în preliminariile cupelor europene, dar a primit șapte goluri în doar trei partide.

În Champions League, Batumi a fost eliminată de Slovan Bratislava (0-0, 1-2), iar în retur, la ultima fază, Kupatadze a primit gol în minutul 120+3, din cauza unei poziționări defectuoase.

Mai mult, în Conference League portarul a fost şi mai slab. Dinamo Batumi a evoluat împotriva celor de la Lech Poznan, iar în tur a fost 5-0 pentru polonezi. În acest meci, portarul a gafat de mai multe ori, lucru care i-a făcut pe georgieni să decidă rezilierea contractului. Lazare Kupatadze este și jucător de națională, acesta evoluând în două partide pentru naționala Georgiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed