Greşeala uriaşă a lui Dan Şucu! Avertisment crunt pentru şeful de la Rapid. Mihai Morar i-a atras atenţia

Greşeala uriaşă a lui Dan Şucu! Avertisment crunt pentru şeful de la Rapid. Mihai Morar i-a atras atenţia. Vedeta celor de la Antena 1 a vorbit despre demersul milionarului de a-i face pe giuleşteni campioni în Superliga.

Dan Şucu a suferit o dezamăgire cruntă. Rapid s-a calificat în play-off cu dorinţa de a lua titlul. Aici a ajuns însă ciuca bătăilor.

Greşeala uriaşă a lui Dan Şucu!

Rapidul lui Dan Şucu este pe cale de a rata şi cupele europene. Doar o minune îi mai poate aduce pe giuleşteni pe podium. Vedeta de la Antena 1, Mihai Morar, ştie unde a greşit Dan Şucu, conform prosport.ro.

Rapid a obținut doar un punct în cele șapte partide disputate din faza finală a competiției.„Dacă el a intrat în fotbal (n.r. Dan Șucu) cu ideea ca în doi, trei ani va câștiga titlul, cred că cineva l-a mințit frumos. Cred că fotbalul este business-ul cel mai greu predictibil din tot ce poți să faci. Bine, când ai bugete mari poți să prezici: «Ok. Nu câștig titlul, dar joc în Champions League» dacă ești echipă din Italia, dar în România, dacă nu prinzi cupele europene, dacă nu prinzi grupele, e greu.

Mi se pare că (n.r. Dan Șucu) suferă un pic prea mult pentru primele sezoane în Liga 1 (n.r. Superliga). Prea mult suflet pune pentru un om de business”, a spus Mihai Morar, conform sursei citate.

Echipa lui Bogdan Lobonţ are un nou meci infernal în etapa a opta din play-off. Va juca împotriva celor de la CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed