Vedeta lui Gigi Becali, aproape de mutarea carierei! Ar putea pleca de la FCSB după ce a luat titlul. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

FCSB a câștigat titlul de campioană a României după nouă ani de secetă nesperată! Unul dintre jucătorii care au contribuit semnificativ la reușita grupării roș-albastre este Adrian Șut, mijlocașul defensiv care este aproape de a-și vedea visul cu ochii deschiși. Elevul lui Elias Charalambous ar putea da curs unei oferte extrem de importante din străinătate.

La doar 25 de ani, jucătorul FCSB-ului ar putea părăsi vestiarul noii campioane vara aceasta. Șut este urmărit în detaliu de către o echipă de tradiție din Spania.

Ar putea pleca de la FCSB la vară!

Conform prosport.ro, Adrian Șut este monitorizat de către reprezentanții echipei Real Oviedo. Spaniolii insistă pentru transferul românului și au fost prezenți în Capitală pentru a putea negocia un eventual preț.

Gigi Becali ar dori aproximativ trei milioane de euro în schimbul serviciilor mijlocașului, iar spaniolii iau în calcul oferta, însă așteaptă să vadă dacă vor obține promovarea în La Liga.

Actualmente, Oviedo este pe locul 8 în liga secundă. Echipa se află la trei lungimi în spatele ocupantelor locurilor care duc la barajul de promovare.

Adrian Șut a fost jucător de bază în echipa FCSB-ului, în stagiunea curentă. A reușit să înregistreze 3 goluri şi o pasă decisivă în cele 40 de meciuri disputate.

Mijlocașul le-ar mai fi atras atenția și oficialilor celor de la Athletic Bilbao, FC Porto, dar şi unor echipe din MLS.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed