Gigi Becali a primit ordin! Jucătorul care trebuie să ajungă la FCSB. Doar aşa campioana se poate califica în grupele Champions League

Gigi Becali a primit ordin! Jucătorul care trebuie să ajungă la FCSB. Doar aşa campioana se poate califica în grupele Champions League. Un fost jucător al roş-albaştrilor a dat verdictul.

Gigi Becali visează la grupele Champions League după ce FCSB a luat titlul. A anunţat transferuri pe bandă rulantă.

Gigi Becali a primit ordin!

Denis Alibec este unul dintre fotbaliștii despre care Gigi Becali a spus că ar vrea să îi aducă la FCSB în vară. Atacantul român a mai jucat pentru noua campioană timp de un sezon și jumătate, între ianuarie 2017 și iulie 2018. Alibec a plecat atunci de la FCSB în urma unui scandal cu Nicolae Dică, antrenorul de la acel moment al echipei.

Florin Lovin, fostul jucător al FCSB-ului, l-a sfătuit pe Gigi Becali să îl transfere pe Alibec în această vară și a explicat și de ce. Alibec a retrogradat cu Muaither, formație din Qatar cu care mai are contract până în iunie. Este destul de posibil ca fotbalistul să își caute o nouă echipă după EURO 2024, care se va disputa între 14 iunie și 14 iulie.

“Alibec este singurul jucător care poate să vină la FCSB și să te ajute să te bați la cupele europene. Fotbalul nu are cum să-l uite. Dacă el va lua acum vacanța, va sta în vacanță și la EURO.

Dacă el de când a venit din Qatar s-a antrenat pentru a rămâne în formă, are o șansă”, a spus Florin Lovin, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed